e - ČS Fotografie 38/2016

Kód skladu e3816

Elektronické PDF vydání ČS Fotografie.

29,53 Kč s DPH

Bezpečná platba ThePay
Bezpečná platba ThePay

Více informací

Po smršti 4 vydání zaměřených ve větší míře na portrétní fotografie pro vás máme zimní magazín, který bude doménou především pro krajinářské fotografy, ale škodní nebudou ani milovníci jiných námětů.

Subjektivně objektivní

Vánoční rozšířená Fotoklinika léčí neduhy vašich fotografií, a pokud nejsou vaše, tak přesto najdete v této rubrice mnoho dobrých rad, tipů a doporučení.

Hlavu dolů!

Nešlapte po námětech, vezměte „pětatřicítku“ a tvořte dekorativní fotografie! Mráz umí kouzlit a nabídne křehkou krásu tam, kde ji nečekáte.

Digitální vyvolávání

Krok za krokem si ukážeme kompletní workflow v běžné portrétní fotografii od RAW po finální výstup z grafického editoru.

Chromované peklo

Je to trochu nadsázka, ale kdo někdy zkusil fotografovat zrcadlově lesklé chromované povrchy, tak ví, že to je opravdu peklo...

Domácky domácí

Stylové fotografie pro vaši kuchyni či jídelnu fotografujte se stylovými rekvizitami a se simulací přirozeného světla od okna.

Západ, nebo východ?

Jak snadné je ošálit vnímání diváka, jak snadné je udělat z rána večer. Stačí změnit barevnost a směr světla a západ je východem, východ západem. Co ale platí pro nás, neplatí na ty, kdo žijí pod rovníkem...

Složte si svůj úhel

Když už se stane, že nemáte sebou potřebné vybavení a přesto chcete fotografovat snímky pro skládané panorama, není vše ztraceno!

Rebirth of Venus

Příběh jedné fascinující fotografie a rozhovor s jejími tvůrci - fotografem Michalem Trojanem a modelkou Májou Zunovou.

Pouliční či street

Zamyšlení Františka Dostála nad zachycováním života v ulicích.

Fotokaleidoskop - 9 unikátních objektivů

Také tato rubrika se dočkala vánočního rozšíření a stala se tak nadílkou unikátních objektivů, které (s výjimkou jednoho) vás rozhodně nezruinují, zato přinesou do vašich fotografií jedinečné možnosti i úhly pohledů.

Jitrnice v lapidáriu

Speciální výstava panoramatických fotografií.

Životu člověk neuteče

Vzpomínka na vzestup a pád legendárního magazínu LIFE.