e - ČS Fotografie 27/2015

Kód skladu e2715

Elektronické PDF vydání ČS Fotografie.

29,53 Kč s DPH

Bezpečná platba ThePay
Bezpečná platba ThePay

Více informací

Únorový magazín přináší zaměření na portrétní a Fashion fotografii z několika různých úhlů pohledu, budeme si povídat o právu ženy na to být krásná a o možnestech fotografa plnit takové sny.. Od stisku spouště po postprodukci... Pro vaši inspiraci najdete tentokrát o 4 strany rozšířenou prezentaci soutěžních snímků, a naznačíme, kudy se bude ČS Fotografie ubírat od příštího vydání!

Úvodník

Tentokrát netradiční editorial z pera Františka Dostálai...

Fotografujeme porcelán

První článek z nové rubriky Fototipy, kterou v hojnějším počtu najdete již v příštím vydání ČS Fotografie. Tentokrát si povíme o fotografování porcelánu.

Portrét s jedním světlem

V jednoduchosti je krása a portréty osvětlené jediným zdrojem světla mají rozhodně své kouzlo.

Dotek papuánské divočiny

Na Fotocestě s Petrou Doležalovou se vydáme za potomky kanibalů a uvidíte také, jak se fotografují kmenoví náčelníci ze země.  

Fotografie jako továrna na sny

Každá žena chce být krásná a má své sny. Fotografové mají možnost sny žen vizualizovat a přinášet jim tak radost i krásné vzpomínky. Nebojte se krásných fotografií krásných žen, nebojte se romantiky a dokonalého zobrazení skryté krásy.

Fotografie jež nezachycuje člověka...

Typický humor Františka Dostála v jeho dalším Fotofejetonu.

Studio domů i na cesty

Pracujete rádi s umělým světlem a toužíte po rozsáhlém vybavení všemožnými nástavci pro modelování světla?
Máme pro vás nejen recenzi zajímavého cenově dostupného systému, ale především několik stran ukázek srovnávajících u jediné scény různé způsoby osvětlení, které jsou i názornou fotoškolou pro práci s bleskem.

Miggo

Jste-li konzervativní, pak Miggo není nic pro vás. Jste-li extravagantní, máte rádi moderní a nápaditý design spojený s užitnými vlastnostmi, pak neváhejte. Vždyť i ilustrační snímek je extravagantní. Poněkud....

Fotografická desetiletí Michala Tůmy

Medailon fotografa Michala Tůmy od Věry Matějů.

Umění ohňostrojů

Chystáte se na fotografování ohňostrojů? Pak se rozhodně nechejte inspirovat těmi nejlepšími v tomto oboru!

Deep Box - světlo které vás bude fasconovat

Další fotoškola Petra Kuchaře zaměřená na používání výkonných studiových zařízení a profesionálních modifikátorů světla pro akty a portréty. Tentokrát si ukážeme práci s unikátním Deep Boxem a nechybí jako vždy ani atraktivní ukázky.

Fotorecyklace

Fotoškola Jana karbusického bude takovou malou fotorecyklací kuchyňských odpadků. Ano, fotografovat je možno cokoli, ale že mohou být krásné i odpadky asi napadne málo kterého fotografa. V tomto neobvyklém článku vám také poradíme, jak si za málo peněz vyrobit skvělá světelný pult pro makrofotografii.

Fotomanipulace

Materiál od Soni Lechnerové se zabývá možnostmi manipulace s informačním sdělením v reportážní fotografii. Média by měla být objektivní, přesto často s veřejným míněním bezostyšně manipulují. Podívejte se, jak je to snadné!